Jaguar Jesen/ zima 21

Jesen/zima 2021


Kao etablirana tradicionalna marka, JAGUAR nije samo za automobile visokih performansi, već i za ugodan, strastven i prvoklasni stil života. Gotovo 100 godina JAGUAR je obogaćivao svoje inovativne koncepte uzbudljivim detaljima, dinamičnim dizajnom i tehnologijom visokih performansi. Svijet brendova vrti se oko savršenog balansa između elegancije, udobnosti i sportskog duha. JAGUAR Eyewear odražava ove vrijednosti u svim aspektima. Utemeljena muška kolekcija predstavlja različita fokusna područja marke u pet segmenata, a karakteriziraju je dizajn, boja, materijal i inovacija bliskost sportskom automobilu.
SPIRIT Eyewear usredotočen je na fuziju tehnologije i strasti.

Novi modeli u kolekciji jesen/zima 2021. su metalni modeli finih rubova sa suzdržanim, kutnim lećama. Ovi modeli oživljeni su odvažnim bojama i zamašnim elementima dizajna s uzbudljivim zaokretom. Snažni i energični naglasci u boji preuzimaju neonski trend, implementirajući ga na nosiv i zreo način. Na primjer, koriste se na kraju hrama ili s unutarnje strane. U središtu dizajnerskog koncepta su impresivni hramovi, čije su linije prepoznatljivo inspirirane karakterističnim prednjim svjetiljkom. Uz posebno dinamičan dizajn koji privlači poglede, smanjena je interpretacija oštrih linija s užim neonskim prugama u sljepoočnicama acetatnih modela. Kroz ovu raznolikost, ovi modeli privlače široku ciljnu skupinu i prikladni su za mlade i starije, sportskog ili elegantnog ukusa. Sunčane naočale SPIRIT također nude izbor između metala i acetata, kao i snažniju i suzdržanu verziju sljepoočnice. Za blistav, privlačan izgled, akcenti u boji i neonski elementi ovdje su također pametno postavljeni oko rubova očiju. Jezik leća ostaje smanjen i prikladan za svakodnevnu upotrebu. Podsegment SPIRIT FUN nadopunjuje kolekciju modelima s dvostrukim mostom


Mod. 37256

Mod. 33614
inspiriran 1980-ima i proširujući fokus boja. Dok su okviri u vrlo diskretnoj i prozirnoj sivoj ili srebrnoj ili prozirnoj boji, leće s jakim zrcalima otkrivaju svoj puni učinak u raznim neonskim bojama.
Oni koji cijene JAGUARovu dinamiku koliko i njegovu tehnologiju usmjerenu na udobnost, privući će segment PERFORMANCE. U ovim modelima fokus je na maksimalnoj laganoj izvedbi i beskompromisnoj udobnosti nošenja. Da bi to postigao, JAGUAR koristi poseban ULTEM materijal. Vrhunac trenutne kolekcije su karbonski hramovi. Ovaj izniman izbor ne samo da omogućuje daljnje smanjenje težine na rekordno nizak nivo, već se odražava i u jedinstvenom uzorku sljepoočnica. Sunčane naočale također uključuju karbonski sljepoočnicu i provjerenu regularnu varijantu. Tanak metalni dizajn sa sportskim jezikom dizajna stabiliziran je tehnologijom zakovica i minimiziran u dimenzijama. U ovim modelima također se koriste jake boje, ali s unutarnje strane, u unutarnjem kutu okvira oka ili u skromnijim prelivima boja. Dinamičnost modela izražena je i u krivulji muških leća. Naočale su dovršene karakterističnim JAGUAR Growlerom na sljepoočnici.
Linija CLASSIC, s druge strane, daje prepoznatljivim oblicima minimalistički, elegantni završetak u skladu s motom “Mali detalji ljepote”. Na taj su način diskretno uklopljeni plemeniti dizajnerski detalji iz vozila. Ovaj segment stoga nudi bezvremenske svestrane za modernog gospodina u metalnim modelima ili modelima od acetata s metalnim gornjim šipkama. Modeli Classic Sun također su pravi evergreeni s muževnim oblicima i dijagonalno postavljenim detaljima hrama koji podsjećaju na interijere sportskih automobila. Po prvi put kolekcija uključuje i sklopive naočale za čitanje. Novi model uspijeva ponuditi dodanu vrijednost ne samo svojom praktičnom, praktičnom i svestranom upotrebom. Također omogućuje dokazivanje klase i zračenje elegancije u svakoj situaciji. JAGUAR daje potpis kvalitete u finom gravuri na gornjoj traci iu posebnom, kompaktnom kućištu naočalama za čitanje.
Gospoda s najvećom potražnjom za vrhunskom kvalitetom i željom za luksuznim naočalama biraju između ULTIMATE modela. To uključuje najkvalitetnije dioptrijske okvire u JAGUAR muškoj kolekciji, koji jamče vrhunski odabir materijala i detaljnu izradu. Modele od robusnog titana uzdižu na sljedeću razinu luksuzne karatne zlatne ploče. Za posebno čist, vrhunski cjelokupni izgled modela, mehanizam je skriven u sljepoočnici u dijelu obraza naočala. Dva su stila dostupna u tri galvanske boje isključivo u ograničenom izdanju.
JAGUAR-ov prestiž ne temelji se samo na vrhunskim proizvodima, već i na njegovoj bogatoj korporativnoj povijesti. HERITAGE Naočale su počast ovom naslijeđu. Baš kao što su neki JAGUAR automobili napravljeni po uzoru na klasične automobile uz ugrađenu najsuvremeniju tehnologiju, mod za naočale

els spaja autentičan vintage izgled s inovativnom udobnošću. Između ostalog, stepenasti nos i detalji zakovice u kombinaciji s jezikom objektiva inspiriranim 60-im, 70-im i 80-im godinama stvaraju retro štih. Sunčane naočale HERITAGE uključuju metalne, kao i kombinirane modele obogaćene jednako snažnim vintage dizajnom. Ovdje su popularne zakovice postavljene kao poseban ukras oko nosnog mosta. U čeljusti naočala apliciran je profinjen izgled

naglasci na vijke. Ostali retro elementi preuzeti su iz vintage automobila. Na primjer, Windsor prsten u izgledu kože i otisak novčića na rubu oka podsjećaju na volan.
Popratne informacije:
Osnovan 1922. od strane Williama Lyonsa i Williamsa Walmsleya, marka Jaguar nastavlja utjeloviti klasičnu englesku eleganciju i sportski luksuz iu 21. stoljeću. S pet raspona modela pokriva širok spektar od sportskih automobila od 322 km/h do dinamičnih limuzina s emisijom CO2 od 99 g/km. Ali ne radi se samo o brojkama i podacima. Više se radi o osjećajima. Trenuci koji nas dirnu, koji nam oduzimaju dah i ostavljaju bez teksta. Upravo za te trenutke živimo. Iz tog razloga, JAGUAR-ovi dizajneri i inženjeri razvili su savršenu kombinaciju impresivnih performansi i dizajna koji oduzima dah. Jaguar privlači sva osjetila. Izvedba koja se ne može samo izmjeriti, već i osjetiti – “The Art of Performance”.

Need Help? Chat with us