Dioptrijski okviri

ODABERI SVOJ BRAND dioptrijskih okvira

JAGUAR dioptrijska kolekcija kombinira najnoviju tehnologiju izrade okvira sa jedinstvenim prijenosom dizajna što rezultira modernim, sportskim okvirima i sunčanim naočalama. Jedinstvenost JAGUAR kolekcije naglašena je detaljima izrađenim od karbona, materijalima iz unutrašnjosti automobila i rafiniranim bojama, oblicima leća te prati stilske elemente iz automobila.

Inspiracija za Borbonese dioptrijske okvire je odlučna, jaka, neovisna i nikada pretjerana žena koja se ne boji predrasuda.

Jasno pozicioniranje na tržištu i visoka prepoznatljivost čine JOOP! vrhunskim dizajnerskim brandom. Širok raspon proizvoda nudi moderan izgled za elegantne i samouvjerene muškarce i žene s jasnim osjećajem za stil i visokim afinitetom za modu i dizajn. Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i fasciniraju suptilnim detaljima. JOOP! karakterizira vješta kombinacija autentičnosti i duha vremena.

MENRAD the vision ubraja se u vodeće njemačke kompanije optičarske industrije, a u proizvodnji okvira za dioptrijske naočale prisutan je više od 120 godina. Sa sjedištem u Njemačkoj, pod vodstvom braće Hermann i Eberhard Muller, Menrad kompanija danas prodaje okvire i sunčane naočale u više od 100 zemalja.

Binde Optik obiteljska je kompanija osnovana je 1923. godine.
kompanija je posložena izuzetno strukturalno i učinkovito kako bi dobili fleksibilnost i brze reakcije na zahtjeve kupaca. Najnovije kolekcije naočala vođenih tržištem s atraktivnim cijenama nude visokokvalitetne modele s atraktivnim mogućnostima izračuna i visokim potencijalom dodane vrijednosti.

Pokreni video
Need Help? Chat with us