Sunčane naočale

odaberi svoj brand sunčanih naočala

Sunčane naočale su omiljeni modni dodatak tijekom ljeta i naizbježan su centar svakog stila. Od popularnih okruglih oblika do kul retro stilova, nove JOOP! sunčane naočale pružaju idealan izgled za “nju i njega” u nadolazećoj sezoni. Moderni oblici i boje, trendi kombinacije materijala i zanimljive završne obrade čine JOOP! sunčane naočale neizostavnim društvom za ljeto.

JAGUAR sunčane naočale kombiniraju najmoderniju tehnologiju sa zanimljivim transferima materijala, boja i dizajna pri kreiranju jedinstvenih, sportskih, sunčanih naočala. JAGUAR naočale se ne odlikuju samo savršenim izgledom, već također pružaju savršenu zaštitu: svi okviri opremljeni su inteligentnim sunčanim lećama kao što su Blue-Blocker ili Nano leće, kako bi osigurali idealnu vidljivost u svakoj situaciji, a ne samo tijekom vožnje. Proizvodnja svakog JAGUAR okvira uključuje vrhunske materijale i savršenu izradu.

Inspiracija za Borbonese sunčane naočale je odlučna, jaka, neovisna i nikada pretjerana žena koja se ne boji predrasuda.

Pokreni video
Need Help? Chat with us