Politika kolačića

Politika kolačića

Ova politika kolačića objašnjava što su kolačići i kako ih koristimo. Trebali biste pročitati ovo pravilo da biste razumjeli koje su kolačiće, kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. Informacije koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste te kako kontrolirati postavke kolačića.

Za daljnje informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke, pogledajte našu Politiku privatnosti. U bilo koje vrijeme možete promijeniti ili povući svoj pristanak iz Deklaracije o kolačićima na našoj web stranici. i kako obrađujemo osobne podatke u našem

Pravilniku o privatnosti. Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: kardinal.hr

Što su kolačići

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranjivanje malih informacija. Kolačići se pohranjuju na vašem uređaju kada se web-lokacija učita u vaš preglednik.

Ovi kolačići nam pomažu da web-mjesto funkcionira ispravno, učini web-lokaciju sigurnijom, pruži bolje korisničko iskustvo i razumije kako web-lokacija funkcionira te analizira što funkcionira i gdje je potrebno poboljšanje.

Kako koristimo kolačiće?

Kao i većina internetskih usluga, naša web-stranica koristi kolačiće kolačića prve i treće strane za brojne svrhe.

Kolačići prve strane uglavnom su potrebni kako bi web-mjesto funkcioniralo na pravi način, a ne prikupljaju vaše osobne podatke. Kolačići trećih strana koji se koriste na našim web-mjestima uglavnom se koriste za razumijevanje načina na koji web-lokacija funkcionira, kako interakciju s našom web-lokacijom, održavanje naših usluga sigurnim, pružanje reklama koje su relevantne za vas, i sve u svemu, pružanje boljeg i boljeg korisničkog iskustva i pomoć u ubrzavanju budućih interakcija s našom web-lokacijom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Neophodno: Neki kolačići su neophodni da biste mogli doživjeti potpunu funkcionalnost naše web-lokacije. Oni nam omogućuju održavanje korisničkih sesija i sprječavanje sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju i ne pohranjuju nikakve osobne podatke. Primjerice, ti kolačići omogućuju vam da se prijavite na svoj račun i dodate proizvode u vašu košaru i na sigurnom mjestu. su posjetili, izvor posjeta itd. Ovi podaci nam pomažu razumjeti i analizirati koliko dobro web lokacija funkcionira i gdje je potrebno poboljšanje.

Marketing: Naša web stranica prikazuje oglase. Ovi se kolačići koriste za personaliziranje oglasa koje vam pokazujemo kako bi vam bili značajni. Ovi kolačići nam također pomažu pratiti učinkovitost tih oglasnih kampanja. Informacije pohranjene u tim kolačićima također mogu koristiti davatelji oglasa trećih strana za prikazivanje oglasa na drugim web-lokacijama u pregledniku.

Funkcionalno: to su kolačiće koji pomažu određene funkcionalnosti koje nisu bitne na našoj web-lokaciji. Te funkcionalnosti uključuju ugrađivanje sadržaja kao što su videozapisi ili dijeljenje sadržaja na web-lokaciji na platformama društvenih medija.

CookieOpis
No records found

Kako mogu kontrolirati mogućnosti Kolačića ?

Ako kasnije odlučite promijeniti postavke putem sesije pregledavanja, možete kliknuti karticu “Privatnost i pravila kolačića” na zaslonu.

Ovo će ponovno prikazati obavijest o suglasnosti koja vam omogućuje da promijenite svoje postavke ili potpuno povučete svoj pristanak. Osim toga, različiti preglednici nude različite metode blokiranja i brisanja kolačića koje koriste web-lokacije.

Možete promijeniti postavke preglednika da biste blokirali / izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o tome kako upravljati i izbrisati kolačiće, posjetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

 

 

Need Help? Chat with us