JAGUAR

JAGUAR Eyewear Collection

JAGUAR dioptrijska kolekcija kombinira najnoviju tehnologiju izrade okvira sa jedinstvenim prijenosom dizajna što rezultira modernim, sportskim okvirima i sunčanim naočalama. Jedinstvenost JAGUAR kolekcije naglašena je detaljima izrađenim od karbona, materijalima iz unutrašnjosti automobila i rafiniranim bojama, oblicima leća te prati stilske elemente iz automobila.


PERFORMANCE

JAGUAR Performance okviri oduševljavaju dinamičnim profilom i inovativnim oblicima koji prate dizajn automobila. Inteligentni detalji prisutni su na svim modelima, kao primjerice krila izrađena od karbona u trendi bojama ili pak nijanse boja prenešene iz unutrašnjosti automobila.

Lagani, moderni, prozračni: trendi, JAGUAR Performance, okviri izrađeni od ultema, iznimno su fleksibilni i čvrsti u isto vrijeme. Iznimno elastična plastika koja se koristi u avioindustriji i medicinskoj tehnologiji, zbog svoje jedinstvene otpornosti i lakoće, izdržava naprezanja, a okviri su 45% lakši od onih izrađenih od acetata.

SPIRIT

Dioptrijski okviri SPIRIT kolekcije pružaju doživljaj jednak onom za volanom JAGUAR automobila. Oni reflektiraju DNA sportskog automobila i definiraju sportski profil sa superiorno uravnoteženim proporcijama i vanserijskim detaljima. Moderne boje služe kao naglasak na unutrašnjoj i vanjskoj strani krila, a inspirirane su bojama automobila.

 JAGUAR sunčane naočale

JAGUAR sunčane naočale kombiniraju najmoderniju tehnologiju sa zanimljivim transferima materijala, boja i dizajna pri kreiranju jedinstvenih, sportskih, sunčanih naočala. JAGUAR naočale se ne odlikuju samo savršenim izgledom, već također pružaju savršenu zaštitu: svi okviri opremljeni su inteligentnim sunčanim lećama kao što su Blue-Blocker ili Nano leće, kako bi osigurali idealnu vidljivost u svakoj situaciji, a ne samo tijekom vožnje. Proizvodnja svakog JAGUAR okvira uključuje vrhunske materijale i savršenu izradu.

Need Help? Chat with us