Joop

Pokreni video

Jasno pozicioniranje na tržištu i visoka prepoznatljivost čine JOOP! vrhunskim dizajnerskim brandom. Širok raspon proizvoda nudi moderan izgled za elegantne i samouvjerene muškarce i žene sa jasnim osjećajem za stil i visokim afinitetom za modu i dizajn. Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i fasciniraju suptilnim detaljima. JOOP! karakterizira vješta kombinacija autentičnosti i duha vremena. Uvijek posvećen jedinstvenom stilu brenda: moderan, urban, otmjen. 1989 godine JOOP! je pokrenuo prvu kolekciju dioptrijskih okvira. Od tada brojni su modeli postali ikone u svijetu naočala.

JOOP! kolekcija dioptrijskih okvira

Na izgled nove JOOP! dioptrijske kolekcije utjecali su najnoviji trendovi sezone: dopadljivi, prilagodljivi, retro oblici, lagani, moderni materijali, kao i popularne, urbane boje, stapaju se u jedinstven svijet proizvoda međunarodnog, profinjenog dizajna.

JOOP! okviri pružaju širok raspon kombinacija za svaki individualni stil i svaku prigodu. Moderan izgled sa notom ekstravagancije garantiran je zahvaljujući JOOP! dioptrijskim okvirima.

JOOP! kolekcija sunčanih naočala

Sunčane naočale su omiljeni modni dodatak tijekom ljeta i neizbježan su centar svakog stila. Od popularnih okruglih oblika do kul retro stilova, nove JOOP! sunčane naočale pružaju idealan izgled za “nju i njega” u nadolazećoj sezoni. Moderni oblici i boje, trendi kombinacije materijala i zanimljive završne obrade čine JOOP! sunčane naočale neizostavnim društvom za ljeto.

Need Help? Chat with us